Ротариротарактротарианство
Ротаракт клуб - София Тангра
Ротаракт клуб София - Тангра
Ротари БългарияРотаракт Д2482
Вход за членове
Имейл адрес
Парола
влеззабравена парола
 

Ротаракт София-Тангра отпразнува седмия си рожден ден

11.06.2011 г.
ротарианство

Клубът беше обявен за звездата на Дистрикт 2482 за изминалата ротарианска година от Дистриктния представител

Броени дни преди края на ротарианската година Ротаракт клуб София-Тангра отпразнува седмия си рожден ден. Над 100 гости от Ротаракт, Интеракт и Ротари споделиха празника с приятелите от клуба.
Гости на събитието бяха и членове на дистриктната комисия за Ротаракт, сред които и дистриктният ротаракт представител - Бояна Банкова, която връчи звезда на клуба:
 "За мен е радост да съм гост на седмия рожден ден на клуба. Бих казала, че, според мен, Ротаракт София-Тангра тази ротарианска година е звездата на дистрикта с успешните си проекти и активност!", сподели тя пред гостите на купона.
Приятелите от Ротаракт София-Балкан пък отправиха предизвикателство пред рождениците, връчвайки ваучер за проект с условието клубът да измисли инициатива с бюджет, равностоен на съответния ваучер. И приятелите от другите софийски клубове поднесоха своите подаръци на президента  Владимир Венциславов.

Рождениците от своя страна се постараха да направят празника незабравим за гостите с богата танцова програма. "Майсторите на танца" нажежиха обстановката и дадоха старта на същинската част на купона.

През изминалата ротарианска година Ротаракт София-Тангра реализира няколко успешни проекта, сред които Хелоуин-партито в помощ на Любо. С подкрепата на над 300 приятели от останалите клубове, забавлявайки се, събрахме близо 4700 лева за протеза на Любо.
Клубът продължи работа и по Националната кампания "& АЗ ЗНАМ" за насърчаване изследването, информираността и превенцията на ХИВ/СПИН със създаване на информационен сайт на кампанията - hivtest.bg и организиране на образователни дискусии в университетите в България.

Още новини

24.02.2017 г.
Млади, инициативни ротарактори от клуб „София - Тангра“ създадоха проект в подкр ...виж подробно
08.12.2016 г.
Посещение в Доганово на 04.12.2016   С напредването на годината дните се скъсяват, лист ...виж подробно
08.11.2016 г.
През изминалият понеделник Ротаракт клуб „София – Тангра“ прие още един член. Н ...виж подробно