Ротариротарактротарианство
Ротаракт клуб - София Тангра
Ротаракт клуб София - Тангра
Ротари БългарияРотаракт Д2482
Вход за членове
Имейл адрес
Парола
влеззабравена парола
 

Ротаракт клуб „София – Тангра” взе награда „Златно сърце”

10.07.2014 г.
Ротари

   Ротаракт клуб „София – Тангра” взе награда „Златно сърце” за благотворителен проект на наградите на списание “Business Lady”

   Ротаракт клуб „София – Тангра” беше отличен за проекта „&Аз знам” на първите годишни награди за благотворителност и социална отговорност „Златно сърце”, организирани от списаие “Business Lady”. Церемонията се проведе в хотел “Балкан” на 9.07.2014 г. и в него взеха участие над 50 фирми, неправителствени организации и граждански сдружения. 

   Двадесет и четири благотворителни проекта и социални инициативи в общо 9 категории бяха наградени. Сред тях имаше представители на частния сектор, държавни учреждения, медии, неправителствени организации, политически структури. Ротаракт клуб „София-Тангра” получи признание в категорията „Неправителствени организации в действие”. На официалната церемония присъстваха над 150 официални лица, политици, дипломати и представители на бизнеса. Кампанията „&Аз знам” http://hivtest.bg/ се организира от Ротаракт клуб „София – Тангра” и Национална Пациентска Организация вече 7 години и е насочена към информиране на населението относно вируса на HIV/ СПИН, като фокусът е концентриран предимно към младите хора. Целите, които са поставени са повишаване на общата информираност и увеличаване процента на изследвани хора. Средствата прилагани през годините до сега са насочени основни към интерактивни интернет кампании, комбинирани с публични прояви, събития и мобилно тестване на граждани. Друг полезен похват е организирането на беседи и лекции във висши учебни заведения, както и провеждането на информационни кампании съвместно с ученици от столични училища.

   Това признание е важно, както за всички, които взеха и продължават да взимат участие в проекта „& Аз знам”, така за цялото семейство на Ротари Интернешанъл.

Още новини

24.02.2017 г.
Млади, инициативни ротарактори от клуб „София - Тангра“ създадоха проект в подкр ...виж подробно
08.12.2016 г.
Посещение в Доганово на 04.12.2016   С напредването на годината дните се скъсяват, лист ...виж подробно
08.11.2016 г.
През изминалият понеделник Ротаракт клуб „София – Тангра“ прие още един член. Н ...виж подробно