Ротариротарактротарианство
Ротаракт клуб - София Тангра
Ротаракт клуб София - Тангра
Ротари БългарияРотаракт Д2482
Вход за членове
Имейл адрес
Парола
влеззабравена парола
 

Ротаркт клуб „София-Танра” дари ученически пособия на децата от дома за деца, лишени от родителски грижи в село Доганово

01.10.2014 г.
Ротари

Ротаркт клуб „София-Танра” дари ученически пособия на децата от дома за деца, лишени от родителски грижи в село Доганово

От самото начало на основаването си клубът активно подкрепя и следи развитието на домове за деца, лишени от родителски грижи. Домът за такива деца в с. Доганово се радва на сътрудничеството с РАК „София-Тангра” от дълги години.

В началото на учебната (2014) година клубът се отзова на молбата, отправена от ръководството на ДДЛРГ в с. Доганово, да осигури нужните на децата канцеларски и ученически пособия, за да могат те спокойно и безпрепятствено да започнат образователната си дейност.

РАК „София-Тангра”  дари материали от различен тип – от острилки до тетрадки, всичко необходимо на децата и младежите за един нормален и благополучен старт на учебната година. Дарените материали изцяло обхващаха списъка с необходимите на децата такива.

Работата на клуба с дома винаги е била насочена в една единствена посока – по-доброто развитие на подрастващите, които се намират в него.

Още новини

24.02.2017 г.
Млади, инициативни ротарактори от клуб „София - Тангра“ създадоха проект в подкр ...виж подробно
08.12.2016 г.
Посещение в Доганово на 04.12.2016   С напредването на годината дните се скъсяват, лист ...виж подробно
08.11.2016 г.
През изминалият понеделник Ротаракт клуб „София – Тангра“ прие още един член. Н ...виж подробно