Ротариротарактротарианство
Ротаракт клуб - София Тангра
Ротаракт клуб София - Тангра
Ротари БългарияРотаракт Д2482
Вход за членове
Имейл адрес
Парола
влеззабравена парола
 

Съвместна инициатива на РАК „София – Тангра” и www.ucha.se в ДДЛРГ в с. Доганово

12.11.2014 г.
Ротари

През месец ноември РАК „София-Тангра” организира среща на децата от ДДЛРГ в с. Доганово със създателите на успешния образователен сайт www.ucha.se. Целта на тази съвместна инициатива беше презентиране на сайта, подробни обяснения и насоки за работа с него и осигуряване на свободен достъп за децата от дома.

Www.ucha.se е електронен портал, който е изграден съобразно с учебната програма на училищата в Република България. Той се явява подходящо и достъпно „помагало” на учениците, които могат да поддържат или развиват по-задълбочено образователния си интерес и ниво самоястоятелно от домашните си компютри. Сайтът беше представен на децата и младежите от неговия създател, който им даде подробни обяснения и насоки за работа.

Тази инициатива се проведе в компютърната зала на ДДЛРГ в с. Доганово, където децата занапред ще могат свободно и безплатно да се подготвят за училище и по електронен път.

Ротакаркт клуб „София-Тангра” винаги е отделял голямо значение на това децата и подрастващите от дома да бъдат мотивирани към постигане на по-добро образователно ниво, което да им даде шанс за успешна интеграция и реализация в обществената и професионална сфера.


 

Още новини

24.02.2017 г.
Млади, инициативни ротарактори от клуб „София - Тангра“ създадоха проект в подкр ...виж подробно
08.12.2016 г.
Посещение в Доганово на 04.12.2016   С напредването на годината дните се скъсяват, лист ...виж подробно
08.11.2016 г.
През изминалият понеделник Ротаракт клуб „София – Тангра“ прие още един член. Н ...виж подробно