Ротариротарактротарианство
Ротаракт клуб - София Тангра
Ротаракт клуб София - Тангра
Ротари БългарияРотаракт Д2482
Вход за членове
Имейл адрес
Парола
влеззабравена парола
 

КАТЕРЕНЕ, инициатива по проекта „Предизвикай спорта”

10.03.2015 г.
ротаракт

Ротарат клуб „София-Тангра” осъществи поредната инициатива, свързана с проекта „Предизвикай спорта”. Представянето на не толкова популярния у нас, но твърде увлекателен спорт се сътоя на 14.03.2015г. (неделя) от 13ч., в тръговския център „Парадайс”. На последния етаж, на който има изградена изкуствена стена за катерене, която позволява на хората, които обичат спорта, но нямат възможност да пътуват често, да му се отдадат и в града.

Клубът организира събиетието с подкрепата на зала за катерене Boulderland, екипът на която освен че предоставиха залата за безвъзмездно ползване, осигуриха професионалисти, които да обяснят интересни факти и особености, свързани със спорта. Треньорите и инструкторите постоянно бяха около гостите на събитието и им оказваха помощ, когато това беше нужо. Също така бяха така любезни и да показват техника, която да осигури на навлизащите в дебрите на този спорт, безопасно и най-вече приятно преживяване. Екипът на Boulderland  също предостави талони за 50% намаление при следващи посещения.

Събитието, както и останалите в рамките на „Предизвикай спорта”, беше събудило интерес у доста хора. Гостите бяха над 40, като над 30 бяха младежи и подрастващи – основната целева група на проекта.

 

От Ротаракт клуб „София-Тангра” изказват благодарности на сътрудниците в лицето на зала за катерене Boulderland, а също и на всички гости, които уважиха труда и силите, вложени по организирането на събитието. Членовете на клуба признават, че за тях е истинско удоволствие да виждат успешната реализация на идеите, които се раждат в съвместната им работа. Ето защо поредната, пожънала успех, инициатива може само да ги мотивира към по-усилена работа.

Още новини

24.02.2017 г.
Млади, инициативни ротарактори от клуб „София - Тангра“ създадоха проект в подкр ...виж подробно
08.12.2016 г.
Посещение в Доганово на 04.12.2016   С напредването на годината дните се скъсяват, лист ...виж подробно
08.11.2016 г.
През изминалият понеделник Ротаракт клуб „София – Тангра“ прие още един член. Н ...виж подробно