Ротариротарактротарианство
Ротаракт клуб - София Тангра
Ротаракт клуб София - Тангра
Ротари БългарияРотаракт Д2482
Вход за членове
Имейл адрес
Парола
влеззабравена парола
 

Филмов следобед с децата от ССУ с ДГ "Проф. д-р Дечо Денев"

23.02.2014 г.
ротарианство

Ротаракт клуб София - Тангра беше на гости на учениците от ССУ с детска градина за деца с увреден слух „Проф. д-р Дечо Денев" гр. София. Членовете на клуба с удоволствие се запознахме с децата и си поиграхме заедно с тях, а след това гледахме класически анимационен филм.

Грижата за по- малките винаги е била на преден план в работата на клуба и затова стартирахме нова инициатива, чиято цел е да ни запознае с проблемите на децата с увреден слух в България. На 23.02.2014г. членовете на РАК Тангра посетихме у-ще "Проф. д-р Дечо Денев" и се срещнахме с част от учениците. След преодоляване на първоначалното смущение от срещата с непознати и проведените опити от двете страни за срутване на комуникационната бариера, с децата си избрахме любим на всички анимационен филм, настанихме се удобно и се насладихме на приключенията на Аладин и неговите приятели.

Въпреки затруднената комуникация, от клуба вярваме, че успяхме да осъществим връзка с децата и че неделният следобед беше приятен за всички ни. Преди да ни изпратят, новите ни приятели изпълниха за нас химна на Република България. В края на деня ние се разделихме, изпълнени с добро настроение и очаквайки следващата ни среща.

 

Още новини

24.02.2017 г.
Млади, инициативни ротарактори от клуб „София - Тангра“ създадоха проект в подкр ...виж подробно
08.12.2016 г.
Посещение в Доганово на 04.12.2016   С напредването на годината дните се скъсяват, лист ...виж подробно
08.11.2016 г.
През изминалият понеделник Ротаракт клуб „София – Тангра“ прие още един член. Н ...виж подробно