Ротариротарактротарианство
Ротаракт клуб - София Тангра
Ротаракт клуб София - Тангра
Ротари БългарияРотаракт Д2482
Вход за членове
Имейл адрес
Парола
влеззабравена парола
 

Коледно събитие с децата от село Доганово

15.12.2013 г.

Ротаракт клуб София - Тангра осъществи поредния си план за изненада на децата от ДДЛРГ "Любчо Баръмов" в село Доганово, община Елин Пелин.

Основната цел на членовете на клуба е да прекарваме повече време с малчуганите и да разнообразяваме както тяхното, така и своето ежедневие. И тъй като Коледа наближава, решихме да организираме коледно събитие в дома, включващо игри и забавления и подготовка за празника.

Както знаете, приготовленията за един от най- важните християнски празници понякога носи повече радост от самия коледен ден. Точно по тази причина от клуба намислихме да прекараме известно време с децата в приготвяне на коледни сладкиши - все пак курабийките във форма на звездички са задължителна част от приятното изкарване на студените декемврийски дни. Затова заедно с децата, ние влезохме в ролята на майстори сладкари и се развихрихме в кухнята.

И тъй като Коледа без украсена елха не е истинска Коледа, ние се погрижихме и за закачането на най- различни и разноцветни играчки по клоните на дръвчето. След счупването, разглобяването, сглобяването отново, слагането и откачането на немалко коледни декорации, най- накрая успяхме да завършим украсата и да се насладим на празничната атмосфера. Разбира се не пропуснахме и традицията с поднасянето на подаръци по това време на годината...

Всички от клуба прекарахме един чудесен ден с малките си приятели, смяхме се и си играхме повече от всякога. Надяваме се и малчуганите да са харесали идеите ни и да са се забавлявали искрено, усвоявайки едни нови умения.